Palvelumme

Kiinteistöjen kuntotarkastukset ja -tutkimukset

Kiinteistöjen ja asuntojen kuntotarkastukset.

Kuntotutkimukset riskirakenteista ja muista rakenteista joissa epäillään vaurioita.

Sisäilmatutkimukset

Suoritamme sisäilmatutkimukset tarpeidesi mukaan. Palvelujamme ovat mm. Ilmanäytteiden ottaminen 6-vaiheimpaktorilla, VOC-näytteiden ottaminen sisäilmasta, rakenneavaukset ja materiaalinäytteiden ottaminen.

Tarvittavat tutkimukset ja niiden laajuus on suositeltavaa aina määrittää kohteessa paikan päällä näin voidaan parhaiten arvioida mitä tutkimuksia on tarpeen suorittaa.

 

Rakenteiden kosteusmittaukset

Vtt-sertifioidut rakenteiden kosteusmittaukset esimerkiksi kosteusvaurioiden kartoitukset, pintakosteusmittaukset, pinnoituskelpoisuusmittaukset.

Kosteusmittauksissa käytämme laadukkaita ja luotettavia Vaisala ja Gann mittalaitteita sekä antureita.

 

Pintakosteusmittaukset

Pintakosteusmittauksella voidaan tarkastella pintaa rikkomatta rakenteen kosteusteknistä olosuhdetta. Mikäli pintakosteudenosoittimella havaitaan poikkeamia tulee ne aina varmistaa rakennekosteusmittauksin ennen päätöstä jatkotoimenpiteistä.
 

Lämpökameratutkimukset

Käytössämme on laadukas Flir E85 lämpökamera jonka avulla voidaan vaivattomasti paikantaa mm. ilma- ja lämpövuotoja rakenteissa sekä tarkastaa esimerkiksi lämpökaapelien sijainti rakenteessa.

 

Kiinteistön ylläpitotarkastukset

Kiinteistön kuntoa on suositeltavaa seurata ja tehdä ajoittaisia korjaus sekä huoltotoimenpiteitä kiinteistön kunnon ylläpitämiseksi.  


Ennakoivalla kiinteistön tarkastuksella saat tietoa kiinteistösi tämänhetkisestä kunnosta ja mahdollisista huoltotarpeista. Ota yhteyttä ja räätälöidään tarpeisiisi soveltuva tarkastus kiinteistöllesi.